Nederlands Genootschap Sociale Zekerheid
Platform voor dialoog

Seminar ‘Atypische arbeidsvormen in de werknemersverzekering’
Algemeen

Graag nodigen Tilburg University en het Nederlands Instituut voor Sociale Zekerheid (NISZ) u uit voor een seminar over het onderwerp ‘Atypische arbeidsvormen in de werknemersverzekering’.

De discussie over hoe we in Nederland een samenhangend socialezekerheidssysteem voor alle werkenden kunnen organiseren, is in volle gang. Hoe doen andere landen dit in Europa? Is de arbeidsrelatie echt fundamenteel aan het veranderen en wat zijn dan de gevolgen hiervan voor de sociale zekerheid? In de lijn van vorige seminars rond atypisch werk, willen we de discussie breed aangaan. Het is tijd om met stakeholders in de sociale zekerheid het gesprek aan te gaan over sociale zekerheid voor atypische werkenden. Over wie hebben we het? Welke bescherming hebben ze en welke bescherming missen ze? Tilburg University en het NISZ slaan de handen ineen om met u dit onderwerp te doorgronden.

- Datum: donderdag 9 mei 2019 van 12.00 – 17.00 uur
- Plaats: Openbare Bibliotheek Amsterdam, Oosterdokskade 143 in Amsterdam, zaal Forum
- Inclusief lunch en borrel
- U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar de secretaris van het NISZ via het e-mailadres: ivbeukering@inspectieszw.nl
- In de bijlage treft u de uitnodiging met meer informatie

Wij hopen u op 9 mei in Amsterdam te mogen begroeten.


Terug naar overzicht